<
НОВИНИ ДНЯ: Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: за яких умов  Коли не знаєте, що приготувати: три рецепти страв з мʼяса на вечерю  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умови  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  Паска, панетоне, коломба: головні відмінності великодньої випічкивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
20.05.2021 666

Григорій Герман розповів, як всього за 8 хвилин приготувати смачну і поживну страву для всієї родини

Ситна вечеря на всю родину за вісім хвилин – це цілком можливо, запевняє ведучий програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Григорій Герман. Особливо ця страва стане у пригоді, коли раптово завітали гості. Тож беріть рецепт смачної запіканки з італійськими нотками на озброєння.

59c39d4e661df_german_1_20.05.21

Для приготування запіканки з італійським акцентом за рецептом ведучого «Ранку з Україною» Григорія Германа знадобляться:

Паста – 300 г

Цибуля – 1 шт.

Перець болгарський – 1 шт.

Салямі – 100 г

Копчені сосиски – 100 г

Томатний соус – 150 г

Моцарелла – 200 г

Італійські трави, сіль і перець

Подрібнити цибулю та обсмажити її на розігрітій пательні з додаванням рослинної олії. Тим часом подрібнити болгарський перець і відправити його до цибулі. Ковбаски нарізати не дуже дрібними шматочками і висипати у пательню, також додати італійські спеції, сіль і перець за смаком. Перемішати і довести до готовності.

Пасту відварити до стану альденте, злити воду і пересипати у деко. Зверху викласти начинку і залити томатним соусом. Посипати натертою моцареллою чи будь-яким сиром і викласти тонкі слайси пікантної салямі.

Відправити запіканку в духовку, розігріту до 180 градусів, приблизно на 7 хвилин. Смачного!

Оценка материала:

5.00 / 1
Григорій Герман розповів, як всього за 8 хвилин приготувати смачну і поживну страву для всієї родини 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
20.05.2021 666
Еще материалы раздела «Афіша»