<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Розвідка США назвала, чого Путін боїться найбільше  Обмежено придатних вже немає: що чекає на військових та військовозобовʼязаних, які мають цей статус  Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася: Павлюк назвав цифру  Курячі крильця в томатному маринаді: простий і смачний рецепт  Повернення біженців з-за кордону відкладається: оновлений прогноз до 2026 року  Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюквсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
20.05.2021 467

Секрети догляду за собою від телеведучої Марини Кухар

Ведуча ранкових випусків новин «Сьогодні» на каналі «Україна» Марина Кухар розповіла про декілька власних правил, які допомагають їй завжди підтримувати себе в прекрасній формі.

606d63979626e_kuhar_foto_3_20.05.21

«Бути в гарній фізичній формі - це значить бути здоровим. А здоров'я - це рух. У мене є кілька простих правил: пару кілометрів - краще пройти, ніж проїхати, зробити комплекс вправ - к

Підтримувати шкіру в гарному стані, особливо після телевізійного гриму, допомагають послуги сучасної косметології. Головне - підходити до цього питання без фанатизму. Ведуча не приховує, що раз на півроку проходить підтримуючий курс біоревіталізації. На думку відомої тележурналістки - нерозумно відмовлятися від можливості мати гарний вигляд, коли це так просто зараз. Дуже важливо, знайти свого косметолога - відповідального, знаючого і розуміючого.

«А найголовніше - в будь-якій ситуації - знаходити хоч крихітний, але привід для радості. Тому, що те, як ми себе почуваємо, як ми виглядаємо і в який ми формі - все це залежить від внутрішнього стану», - поділилася Марина Кухар.

Оценка материала:

5.00 / 1
Секрети догляду за собою від телеведучої Марини Кухар 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
20.05.2021 467
Еще материалы раздела «Афіша»