<
НОВИНИ ДНЯ: В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністравсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
21.05.2021 776

В Києві відкривається виставка знакового українського фотографа Валентина Кармінського

Дати: 25 травня – 8 червня 2021 року. Локація: MANDARIN MAISON art by Spivakovska (Київ, вул. Басейна, 6, 5 поверх)

Karminskii_21.05.21_1

Як працює наша оптика? Як так відбувається, що по одних зображеннях наш погляд байдуже ковзає, а до інших жадібно прикипає? Чому з двох знімків, зроблених, здавалося б, з однакового ракурсу, один лише секунду миготить в стрічці, а інший гідний бути експонованим і увійти до колекції?

Що визначає фотовисловлювання: світло, емоція або момент? Або секрет в руках і особливому погляді назовні, притаманному творчим особистостям? Чи є хороший кадр випадковістю або результатом розрахунку? Чи можна налагодити конвеєр геніальних фото?

Де є магічна точка зборки, яка перетворює знімок на витвір мистецтва?

Перша виставка жанрової фотографії Валентина Кармінського «SVITOгляд» є пошуком відповідей на ці питання.

Валентин Кармінський: «Рік пертурбацій і світових потрясінь став приводом впорядкувати думки і по-іншому поглянути на власні роботи. Чи є в нас щось стале? Або ми весь час пристосовуємось до змінних умов? Чи залежить те, як ми дивимося на світ, від фізичного та психологічного середовища? Ця збірка не дає відповіді, вона лише відображає мій світогляд».

В експозиції представлено в тому числі архівні фото, що існують в єдиному екземплярі і раніше не виставлялися.

Відвідати виставку можна щодня з 11:00 до 21:00. Вхід вільний.

Партнерами заходу виступили MANDARIN MAISON і OBOZREVATEL.

Insta_Stories_17.05_2

Про автора:

Валентин Кармінський – засновник української фешн-фотографії, автор арт-ню концепту BodyLandscapes – народився 23 березня 1966 року в Києві.

З фототехнікою знайомий з раннього дитинства – маленький Валентин був частим гостем знімальних майданчиків, на яких працювали його бабця найвідоміша жінка-фотограф УРСР Ірина Пап і дідусь український фотограф Борис Градов.

Валентин закінчив операторський факультет Київського Національного університету театру, кіно і телебачення ім. Карпенка-Карого. Працював у Парижі та Нью-Йорку з топовими світовими дизайнерами. Очолював міжнародні глянцеві видання. Учасник колективних і персональних виставок. Має відзнаки.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Києві відкривається виставка знакового українського фотографа Валентина Кармінського 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
21.05.2021 776
Еще материалы раздела «Афіша»