<
НОВИНИ ДНЯ: Росія може “розвалитися”: Патрушев назвав причину  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  "Ухилянтами" автоматично можуть стати два мільйони чоловіків: що буде, якщо не оновити дані в ТЦК  В Україні ще на місяць подовжать пільгову ціну на електроенергію для населення  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітня  Остін про ATACMS: не чудодійний засіб, але дає можливість завдавати далеких ударів  Ймовірність обвалу українського фронту зменшується, - естонська розвідкавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.05.2021 470

Україна розпочинає вакцинацію від COVID жителів окупованих територій

Україна найближчим часом почне вакцинувати від COVID жителів окупованих територій. Пріоритет буде даватися особам старше 65 років.

Про це йдеться в повідомленні Міністерства охорони здоров'я в Telegram.

Повідомляється, що партія вакцини CoronaVac від компанії Sinovac Biotech з 500 тисяч доз, яка прибула в кінці квітня, пройшла лабораторний контроль. Ці вакцини почнуть розвозитися по регіонах вже 24 травня.

Також повідомляється, що за рішенням Оперативного штабу, ця партія піде на щеплення, в тому числі, для громадян України, які перебувають на тимчасово окупованих територіях. Пріоритетно хочуть вакцинувати жителів ОРДЛО і Криму старше 65 років. Вакцинація проходитиме в пунктах на території Донецької, Луганської та Херсонської областей.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна розпочинає вакцинацію від COVID жителів окупованих територій 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
21.05.2021 470
Еще материалы раздела «Суспільство»