<
НОВИНИ ДНЯ: Ми до кінця не розуміємо, що відбувається в Кремлі - РНБО  Мобілізація по-новому: чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів  Котлети з грибів — що може бути смачніше: рецепт від шеф-кухаря  Коли в Україні День матері 2024 року: історія та суть свята  Норвегія виділить мільярди на протиповітряну оборону України, - прем'єр  Закон про мобілізацію: студенти проходитимуть обов'язкову базову військову підготовку – коли запрацює норма  Як приготувати паску в паперовій формі, чи потрібно змащувати форму маслом перед випіканнямвсі новини дня
22.05.2021 539

На YouTube у всіх роликах з'явиться реклама

Дирекція YouTube оголосила, що з 1 червня реклама з'явиться у всіх роликах, опублікованих на платформі.

Про це повідомляється в блозі компанії.

"Ви надаєте YouTube право монетизувати свій контент в сервісі. Ця угода не дає вам права на будь-які виплати. Починаючи з 1 червня 2021 р будь-які платежі, які ви можете отримати від YouTube відповідно до будь-яким іншим угодою між вами та YouTube будуть розглядатися як роялті ", - повідомляється в блозі.

Оголошення стосується і тих, чиї відео не входять до партнерську програму YouTube.

Для справляння податків необхідно буде надати дані про ІПН, найменування юрособи та назві каналу. При відсутності таких відомостей хостинг може утримувати до 24% доходів.

Оценка материала:

5.00 / 1
На YouTube у всіх роликах з'явиться реклама 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
22.05.2021 539
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»