<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Політика
Україна
22.05.2021 734

У Кремлі образилися на нові санкції Києва

У Кремлі заявили, що накладення Україною нових санкцій проти російських компаній і громадян не відповідає російському баченню підготовки зустрічі двох президентів.

Про це заявив секретар президента країни-окупанта Дмитро Пєсков.

«Така практика явно не в площині підготовки зустрічі двох президентів», — відповів представник Кремля на питання, чи позначаться нові санкції з боку Києва негативно на процесі узгодження зустрічі лідерів Росії й України.

21 травня президент Володимир Зеленський своїм указом № 203/2021 ввів у дію рішення РНБО від 14 травня про санкції проти сотень «злодіїв у законі» і кримінальних авторитетів.

У списку фізичних осіб, щодо яких запроваджено санкції, 674 людини, серед них близько 280 — громадяни РФ. Зокрема у списку ватажки проросійських терористичних угрупувань «ДНР» і «ЛНР» Денис Пушилін і Леонід Пасічник, а також маріонетковий «глава» окупованого РФ Криму Сергій Аксьонов. Санкції торкнулися і десятків вебресурсів, пов’язаних з «Л/ДНР» і окупаційною владою Криму.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Кремлі образилися на нові санкції Києва 5.00 5 1
Політика / Україна
22.05.2021 734
Еще материалы раздела «Україна»