<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Буданов анонсував нові атаки на РФ: Маємо показати, що Путін не може захистити росіян  Зеленський звернувся до лідерів країн ЄС: треба переграти Путіна в рішучості  Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнямивсі новини дня
Політика
Україна
23.05.2021 1543

Як українці бачать майбутнє Криму та Донбасу після деокупації: дані опитування

У березні 2021 року 61% опитаних вважають, що Крим має бути автономною республiкою в складi України як до 2014 року. Ще 11% заявили, що Крим має бути кримськотатарським автономним регiоном в Українi.

Про це свідчать дані опитування Соціологічної групи "Рейтинг".

За незалежний Крим виступають Крим 8% українців, стільки ж (8%) заявили, що Крим має повернутись в Україну, але з особливим статусом. Заявили, що Крим має бути частиною Росiї, 4% респондентів, ще 1% вважає, що Крим має бути кримськотатарським автономним регiоном в Росiї.

За даними опитування, 61% українців заявили, що окремі території Донецької та Луганської областей (ОРДЛО) мають бути частиною України, як і раніше. Ще 10% вважають, що ОРДЛО має бути частиною України, але зі спеціальним статусом. Заявили, що ОРДЛО має стати частиною Росії, 3% опитаних. Ще 6% вважають, що ОРДЛО має отримати незалежність.

Опитування проводилося Соціологічною групою "Рейтинг" з 13 по 21 березня 2021 року на замовлення Центру аналізу та соціологічних досліджень Міжнародного республіканського інституту по всій Україні крім окупованих Росією територій. Методом особистих інтерв'ю за місцем проживання респондентів опитано 2 400 осіб. Межа похибки при 95-процентному рівні довіри не перевищує 2%.

Оценка материала:

5.00 / 1
Як українці бачать майбутнє Криму та Донбасу після деокупації: дані опитування 5.00 5 1
Політика / Україна
23.05.2021 1543
Еще материалы раздела «Україна»