<
НОВИНИ ДНЯ: Легалізація криптовалюти. Які країни узаконили цифрові гроші та яка ситуація в Україні  Черги до ТЦК вдасться розвантажити, але є “неприємний” нюанс – нардеп  В Україні 10 травня переважно без опадів, уночі ймовірні заморозки  Мільйонні доходи нардепів 2023 року зросли: хто отримав найбільше  Залужний і Ліна Костенко отримали звання почесних громадян Києва  Спека не повернеться: в яких регіонах України 10 травня очікувати заморозків  Чи є загроза для допомоги Україні на тлі виборів у Європі: оцінка посла ЄСвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.05.2021 724

В Україну йдуть "кочуючі" грози з літнім теплом: з'явилися нові карти погоди

Погода в Україні готує найближчими днями "мокрий" період, при цьому опади у вигляді рясних дощів і гроз будуть "кочувати" з однієї частини країни в іншу. Однак на температуру повітря така ситуація не накладе негативний відбиток, і збережеться тепло, і подекуди вже буде спека під +30 градусів.

Такий прогноз дали синоптики Укргідрометцентру.

У вівторок, 25 травня, знову зміна руху "мокрої" повітряної маси, і на захід повернуться грозові дощі. На решті частини території країни - без опадів, хмарно з проясненнями.

Буде тепло. Стовпчики термометрів у західних, східних, південних та місцями центральних регіонах сягатимуть +23... +25 градусів, а ось на півночі України від сили перевищать позначку в +20 градусів.

У середу, 26 травня, грозові дощі розширять свої "володіння", і наблизяться до центральних регіонів, а також охоплять ще й північні.

Температура повітря продовжить підвищуватися. Південно-східні регіони очікує до +28... +29 градусів. У Центрі буде близько +24... +27 градусів, у західних та північних областях від +19 до +25 градусів.

У четвер, 27 травня, ореол опадів залишиться на колишньому місці, хіба що захопить ще й Київську область. На решті частини території України буде сонячно.

Стовпчики термометрів збережуть свої минулі значення, з тенденцією до потепління до +30 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україну йдуть "кочуючі" грози з літнім теплом: з'явилися нові карти погоди 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
24.05.2021 724
Еще материалы раздела «Суспільство»