<
НОВИНИ ДНЯ: Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  "Не зможемо чекати". Шольц закликав Європу посилити ППО України з наявних запасів  Запечений сир "Камамбер" з багетом: рецепт для гарної вечері  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  В ЄК назвали умову для переговорів щодо продовження транзиту газу РФ через Україну  Контрнаступ: які проблеми мають вирішити ЗСУ, щоб підготуватись  7 травня в Україні почне холоднішати: де знизиться температуравсі новини дня
Політика
Світ
24.05.2021 502

Зустріч Байдена і Путіна швидше за все пройде в Женеві, - NBC

Зустріч президента США Джо Байдена з президентом Росії Володимиром Путіним швидше за все пройде в Женеві. Саме це місто називають джерела в Білому домі.

Про це у Twitter повідомив кореспондент NBC News Джефф Беннет.

За його словами, чотири джерела в адміністрації Байдена відзначають, що Женева є найбільш ймовірним місцем для потенційної зустрічі з Путіним.

У той же час швейцарська газета Tages-Anzeiger з посиланням на джерела пише, що точні час і місце зустрічі поки не відомі, але вона може пройти в найближчі два тижні в Женеві.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зустріч Байдена і Путіна швидше за все пройде в Женеві, - NBC 5.00 5 1
Політика / Світ
24.05.2021 502
Еще материалы раздела «Світ»