<
НОВИНИ ДНЯ: Парад в Москві 9 травня: політолог розібрав поведінку Путіна  Росіяни посилюють відлов інформаторів ЗСУ в Криму, але це не дасть результату, - ЦНС  Перед вихідними в Україні стане трохи тепліше: прогноз на 10 травня  Де будуть заморозки і чи чекати швидкого повернення тепла в Україну: синоптикиня дала прогноз  Відмова від повістки та неявка до ТЦК. Рада підняла штрафи для ухилянтів: головне  Особливого тепла не варто чекати: синоптик розповіла, що буде з погодою в Україні  В Україні 10 травня переважно без опадів, уночі ймовірні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
24.05.2021 556

Канал «Україна» стане транслятором премії «Українська пісня року 2020»

20 червня телеканал «Україна» покаже прем'єру концерту національної премії «Українська пісня року 2020», яка відбулась 20 травня. На сцені пісенного шоу з’явились популярні українські артисти Олег Винник, Наталія Могилевська, DZIDZIO, GROSU, Артем Пивоваров, Ірина Федишин, Віталій Козловський і багато інших.

Михайло Поплавський і Олег Винник знову влаштували великий концерт. Цього року грандіозна церемонія нагородження «Українська пісня року» об’єднала найпопулярніших артистів, поетів і композиторів країни та проходила під гаслом «Тримаємо разом українську хвилю».

«Вже вдруге ми презентуємо спільний проєкт Олега Винника і Михайла Поплавського – «Українська пісня року». Незважаючи на економічну кризу і коронавірус, ми вирішили все ж влаштувати цю премію, адже сьогодні саме українська пісня має борознити інформаційний простір країни, – поділився генеральний продюсер «Української пісні року» Михайло Поплавський. – Ми ретельно готувались до цієї церемонії і вирішили зробити акцент на популярних піснях 30-річчя незалежності України».

Так, на сцену пісенного шоу вийшли молоді талановиті артисти, які підкорюють всі чарти, а також легенди українського шоу-бізнесу, пісні яких стали справжнім надбанням нашого народу. Така ідея припала до душі і мегапопулярному DZIDZIO. Співак у яскравому костюмі царя висловив свою подяку організаторам премії та пояснив, чому важливо не забувати тих, хто стояв біля витоків українського шоу-бізнесу.

«Українська пісня дуже важлива, бо саме з української мови, пісні та з вишиванки складається Україна! Від молодого покоління хочу подякувати організаторам за те, що запросили артистів старших поколінь, тому що саме на них ми виховувались, а моє дитинство припало на їхні пісні, тому я зараз такий, який є!» – розповів DZIDZIO на знімальному майданчику «Української пісні».

Популярна співачка GROSU отримала нагороду за свою першу пісню, яку виконувала ще у 6 років! Артистка зізналась, що такі премії щоразу надихають її на нові звершення.

«Сьогоднішню нагороду я отримала за пісню «Рушничок» – це композиція, яка відкрила мені двері до українського шоу-бізнесу, і це надзвичайно приємно! Такі премії надихають нас, артистів, створювати ще крутіші, хітовіші пісні! Зараз у моєму репертуарі знову з’являються україномовні пісні. Наприклад, зовсім скоро вийде «Бджілка 2.0». Зізнаюсь чесно, я довго не могла сприйняти те, що я – «Бджілка», але з часом змирилася з цим. Проте ця пісня буде більш сучасною і модною», – поділилась співачка GROSU за лаштунками премії.

Ведучими музичної премії стали Олег Винник і Михайло Поплавський. На сцені пісенного шоу виконали свої хіти Наталія Могилевська, Олег Винник, DZIDZIO, Михайло Поплавський, Артем Пивоваров, GENA VITER, GROSU, Павло Зібров, Наталія Бучинська, Ірина Федишин, Віталій Козловський, Алла Кудлай, Степан Гіга та багато інших.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Канал «Україна» стане транслятором премії «Українська пісня року 2020» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
24.05.2021 556
Еще материалы раздела «Афіша»