<
НОВИНИ ДНЯ: Путіну вистачить тижня: в ГУР назвали країни, на які може напасти Росія  Штрафом не обмежитися. Є 14 причин, через які водії можуть залишитися без прав  Весна пішла на вихідний: частину України підморозить найближчими днями  Синоптик розказала, яка погода чекає на українців у Провідну неділю  Глава Пентагону підтвердив, що США призупинили постачання боєприпасів до Ізраїлю  Антициклон Thomas мчить до України: синоптик розказала, як зміниться погода  9 травня в Україні збережеться суха і прохолодна погодавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.05.2021 573

Ведучий мейковер-шоу «Місія: краса» розказав, як виглядати стрункішою, якщо у вас пишні стегна

Давно хочете змінити балахони на гарний одяг, але встигли набрати зайву вагу? Не проблема! Стиліст каналу «Україна» поділився фішками, як змістити акцент з пишних стегон і візуально зменшити їхній розмір.

4 сезон поспіль стиліст мейковер-шоу «Місія: краса» розповідає учасникам про секрети стилю. Ільяс Сахтара знає, як виглядати привабливо, навіть якщо ви набрали зайву вагу – це не проблема.

Фішка 1

Обирайте сорочку такого крою, щоб її задня частина була довшою за передню. Можна одягти топ іншого кольору під таку сорочку, розстебнути її та зав'язати на вузол.

Фішка 2

Приміряйте спідницю з запахом або асиметричного крою. «Але зверніть увагу, якщо у вас пишні форми – потрібно обирати довжину нижче колін», – порадив ведучий програми «Місія: краса» Ільяс Сахтара.

Фішка 3.

Двобортна сукня-піджак нижче колін – ідеальне рішення для ділових жінок! Обирайте знову-таки асиметричний крій. Він робить фігуру стрункішою. Наявність довгого паска та вертикальних смужок теж її візуально видовжують.

Фішка 4

Варто приміряти штани з лампасами.

«Білі лампаси відволікають увагу від об’ємів», – пояснив стиліст каналу «Україна» Ільяс Сахтара.

Але пам’ятайте:  якщо приталений низ, тоді верх повинен бути об'ємним. Тому пишна блуза – саме той варіант, який вам потрібен в цьому випадку. Лампаси можна носити не тільки з кросівками, але й з відкритими ботильйонами.

Фішка 5

Однотонну сукню-сорочку можна носити з топом і джинсами як кардиган, розстебнувши ґудзики. Або як плаття (з топом чи без нього).

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучий мейковер-шоу «Місія: краса» розказав, як виглядати стрункішою, якщо у вас пишні стегна 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
24.05.2021 573
Еще материалы раздела «Суспільство»