<
НОВИНИ ДНЯ: Перемога Путіна – невигідна: Портников розповів про плани Китаю щодо війни в Україні  Мобілізація в Україні. З 18 липня повістки почнуть розсилати поштою  Годжес назвав можливі цілі військ НАТО в Україні  Як приготувати пухкі булочки на сковороді: найкращий рецепт за 5 хвилин без духовки  Саміт миру у Швейцарії: Зеленський назвав три важливі пункти, які мають узгодити країни  Перша спека і дощі: в Україну нарешті йде справжнє тепло  21 травня по всій Україні стане ще теплішевсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.05.2021 610

Син відомого телеведучого отримав звання кандидата у майстри спорту

16-річний Ростислав, син відомого ведучого каналу «Україна» випусків новин «Сьогодні» Максима Сікори, став кандидатом у майстри спорту. Перший свій професійний ранг Ростислав отримав за досягнення в карате, яким юнак займається з 6 років.

60ac81435eb11_25.05.21

Щасливий зірковий тато на своїй сторінці в Іnstagram зробив пост, в якому похвалив Ростислава і подякував тренеру.

«Є КМС! Неймовірний результат багаторічної роботи! Малий отримав свій перший професійний ранг «Кандидат у майстри спорту». Ми тобою пишаємося! Ти – крутий! Не збавляй оборотів, далі – більше! Дякую рідному клубу Sen-Bin (громадській організації) та його президенту Сіраковському Миколі за можливість проявляти себе, а тренеру Олегу Борисову за віру у спортсмена. Ви робите велику справу!», – зазначив телеведучий.

На рахунку Ростислава чимало нагород з бойового мистецтва карате у складі збірної клубу. Також у нього срібло за Кубок Києва в рамках Чемпіонату України з карате. Юнак досяг не тільки великих результатів у спорті, але й з поглибленням вивчає англійську мову – він неодноразово ставав призером олімпіад, які організовує Мала академія наук України.

Телеведучий Максим Сікора з дружиною Наталією створюють умови для всебічного розвитку своїх дітей і змалку виховують їх бути успішними.

«Це велеке досягнення для Ростика, і ми дуже тішимося його наполегливості заради результату. Я завжди говорив, що дитина мусить змалку відчувати смак перемоги, тоді вона швидше вчиться ставити собі мету і досягати результату. Ростик знає наскільки важко він працював, і тому дуже цінує цей перший професійний спортивний рубіж. Ну, і працює далі», – резюмував телеведучий.

Оценка материала:

5.00 / 1
Син відомого телеведучого отримав звання кандидата у майстри спорту 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
25.05.2021 610
Еще материалы раздела «Суспільство»