<
НОВИНИ ДНЯ: Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливостівсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
26.05.2021 633

Оформлення субсидій: хто має подавати документи?

Для отримання субсидій доведеться знову подавати документи у трьох випадках.

1. Якщо субсидія надавалася безготівково. Так допомога призначається людям, які звертаються вперше або тим, хто просить гроші на придбання скрапленого газу та пічного палива.

2. Знову заповнити документи доведеться переселенцям і тим, хто оформлював допомогу на орендоване житло.

3. Також тим людям, кому субсидію призначали без урахування родичів, які зареєстровані, але не живуть за місцем прописки – розповіли у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

За підрахунками Мінсоцполітики повторно звертатися по субсидію мають 400 тисяч людей, а решті – це близько трьох мільйонів українців – допомогу продовжать автоматично.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Оформлення субсидій: хто має подавати документи? 5.00 5 1
Життя та Стиль / Особисті фінанси
26.05.2021 633
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»