<
НОВИНИ ДНЯ: Байден назвав рішення Верховного суду щодо імунітету Трампа "небезпечним прецедентом"  Лукашенко видав чергову маячню про "бездітних політиків" на Заході, яким "нікому передати ген ненависті"  Вчені назвали дуже корисну звичку з віком: кому щодня потрібно їсти одну популярну страву  Супутники Юпітера та Сатурна вкриті придатними для життя океанами  Світовий банк перевів Україну до групи країн з доходами вищими за середні  НАТО розробляє план захисту військової допомоги Україні від "Трампа" – WSJ  Для здоров'я та схуднення: рецепт супу з 10 овочів та траввсі новини дня
Бізнес
Економіка
27.05.2021 553

Мінрегіон направив майже 800 млн гривень на проекти регіонального розвитку

Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов підписав наказ про направлення 744 млн гривень на реалізацію проектів регіонального розвитку за програмою "Підтримка регіональної політики України". Реалізація відбуватиметься у 2021-2023 роках.

Про це повідомляє урядовий портал.

З цих коштів на 2021 рік передбачено 480 млн гривень.

"Підписав наказ щодо спрямування коштів секторальної підтримки на реалізацію проектів регіонального розвитку. Вже цього року 480 млн грн з державного бюджету буде спрямовано на понад 80 проектів регіонального розвитку", - зазначив Чернишов.

Також Мінрегіон реалізує проект щодо створення ГІС-системи моніторингу розвитку адміністративно-територіальних одиниць й проект щодо підвищення ефективності формування та реалізації державної регіональної політики (підсилення інституційної спроможності агенцій регіонального розвитку).

Оценка материала:

5.00 / 1
Мінрегіон направив майже 800 млн гривень на проекти регіонального розвитку 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
27.05.2021 553
Еще материалы раздела «Економіка»