<
НОВИНИ ДНЯ: Доведеться підвищити податки: на потреби армії потрібно ще 300 млрд грн — Гетманцев  Заборона публікацій судових рішень про мобілізацію і ухилянтів: ВР ухвалила скандальний закон у першому читанні  Росіяни зав'язли у вуличних боях за Вовчанськ та зазнали великих втрат, - Сирський  Чи потішить теплом перший місяць літа: синоптики розповіли про погоду в червні  Інші правила. Як у США обиратимуть президента країни і які можуть бути сюрпризи  Мільйони людей стануть свідками рідкісного параду із шести планет: чи побачать його українці  Гідрометцентр попередив про дощі з грозами на Київщині: коли погіршиться погодавсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
27.05.2021 533

У «Ранку з Україною» експерт розповіла, як організувати простір у дитячій кімнаті

Маленька дитяча кімната і дуже багато іграшок – знайома ситуація? Ведучі програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Лілія Ребрик і Анатолій Анатоліч розповіли про лайфхаки, які допоможуть організувати простір у дитячій кімнаті, та дали поради, як залучити дитину до збереження чистоти.

5d77baf0cafda_ranok_1000x590_27.05.21

Організацію простору у дитячій кімнаті слід розпочати з іграшок. Їм треба знайти окреме місце для постійного зберігання.

«Треба визначити зону, де ви зберігатимете усі іграшки і куди діти їх повертатимуть на місце. Вони мають знати, де будиночок для іграшок, тоді їм буде набагато зручніше», – зазначила організаторка простору Дана Кондревич у програмі «Ранок з Україною».

До прибирання краще залучати і дитину. Повинні залишитися лише ті іграшки, якими вона грається частіше, а все інше подаруйте тим, кому вони більш потрібні.

«Іграшки, які залишились, слід поділити на м’які і тверді. А також розділити за колекціями або за частотою використання», – радить експерт.

Іграшки зручніше зберігати у великому коробі або в маленьких органайзерах. Натомість підвіконня, столик для малювання – це все має бути вільним. Дитячі книжки теж повинні мати свою поличку. Органайзери для них не потрібні. Але запам’ятайте, як їх правильно складати.

«Книжки я б запропонувала переставити у середину кожної полички. За можливості вертикально, якщо висота полички цього зробити не дозволяє, можете поставити їх у горизонтальне положення», – коментує Дана Кондревич в ефірі каналу «Україна».

Чи не кожна дівчинка має шухляду для резинок і прикрас, які завжди плутаються між собою і губляться. Щоб цього уникнути, експерт радить придбати спеціальний органайзер з шухлядками та розділити прикраси за призначенням. Так аксесуари не будуть плутатися, а знайти улюблену резинку для волосся можна дуже швидко.

Якщо ж іграшки не збираються у звичайні короби – спеціалісти радять придивитися до вбудованих девайсів. Їхня перевага в тому, що вони не привертають багато уваги, невеличкі, але дуже місткі.

Оценка материала:

5.00 / 1
У «Ранку з Україною» експерт розповіла, як організувати простір у дитячій кімнаті 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
27.05.2021 533
Еще материалы раздела «Афіша»