НОВИНИ ДНЯ: Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°всі новини дня
Політика
Європа
30.05.2021 610

Євросоюз запропонував США співпрацю у протидії Росії

Європейський Союз підготував для США пропозиції з приводу співпраці у протидії Росії. Його направили на узгодження до Вашингтона.

Про це повідомляє Bloomberg.

У ньому також пропонується тісно консультуватися і співпрацювати по всьому спектру загальних проблем і можливостей в рамках відповідних аналогічних багатогранних підходів до Китаю.

"Ми єдині в нашому принциповому підході до Росії, і будемо рішуче реагувати на її повторювану модель негативної поведінки і зловмисної діяльності", - цитує агентство текст проекту документа.

Саміт дозволить Європі і США підтвердити тверду прихильність міжнародному порядку, заснованому на правилах, в тому числі шляхом зміцнення багатосторонніх інститутів і зміцнення співпраці в галузі зовнішньої політики і політики безпеки, говориться в заяві.

Оценка материала:

4.50 / 2
Євросоюз запропонував США співпрацю у протидії Росії 4.50 5 2
Політика / Європа
30.05.2021 610
Еще материалы раздела «Європа»