<
НОВИНИ ДНЯ: В Києві вперше за час повномасштабної війни пройде КиївПрайд: названо дату та подробиці  США дозволили Україні бити по РФ наданою зброєю: у Путіна відреагували  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Спекотний початок літа: якою буде погода в Україні у перші вихідні червня  В Україні буде багато дощів з грозами: прогноз погоди на початок червня  Сигарети дорожчатимуть швидше: комітет Ради підтримав підвищення акцизу  Беремо кефір та будь-яке варення: швидкий та смачний рецепт пирога "Гість на порозі"всі новини дня
30.05.2021 587

Укрзалізниця відновлює повідомлення з Австрією та Угорщиною

Укрзалізниця відновлює міжнародне сполучення за сприяння залізничних адміністрації Австрії та Угорщини. Перший рейс з Києва до Відня вирушить вже 1 червня.

Про це повідомляє прес-служба УЗ.

Поїзд курсуватиме щоденно за наступним графіком: він буде відправлятися з Центрального київського вокзалу о 14:07, буде проходити через Будапешт (прибуття о 8:20), прибуватиме до Відня об 11:21 на наступний день.

У зворотному напрямку (з 2 червня) поїзд відправлятиметься о 16:42 і прибуватиме до Києва о 17:22 на наступний день.

Квитки на поїзд Київ-Відень можна придбати в міжнародних квиткових касах вокзалів.

Раніше повідомлялося, що Укрзалізниця запускає три нових "морських" поїзди. Один поїзд курсуватиме за маршрутом Львів - Новоолексіївка, Бердянськ, а два інших возитимуть пасажирів з Сум і Чернігова до Одеси.

Також Укрзалізниця запускає Прикарпатський експрес. Поїзд з'єднає відразу три туристичних регіони - Волинь, Галичину і Прикарпаття і курсуватиме щодня окрім середи.

Оценка материала:

5.00 / 1
Укрзалізниця відновлює повідомлення з Австрією та Угорщиною 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
30.05.2021 587
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»