НОВИНИ ДНЯ: У Польщі нема переляку від Трампа: експерт пояснив сподівання Варшави  Виробники продуктів підняли ціни на 15%: що подорожчало найбільше  Погодні гойдалки: яких сюрпризів чекати українцям в останню неділю листопада  Навіть вдень буде мінус: синоптикиня попередила про похоладання 24 листопада   В Україні 24 листопада на сході та Закарпатті мокрий сніг, вдень до +2°  Сніг, але не всюди. Синоптики дали прогноз на 24 листопада в Україні  Синоптики погіршили прогноз погоди на вихідні: які регіони постраждають найбільшевсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.06.2021 633

У «Ранку з Україною» Григорій Герман розповів, як всього за 35 хвилин приготувати шашлик по-корейськи

А ви знали, що такої страви, як морква по-корейськи у корейців немає? Є дещо схоже, але зовсім за іншим рецептом. А от шашлик по-корейськи є! І саме ним відомий кулінар Григорій Герман радить відкрити сезон шашликів, адже це найшвидший спосіб приготування м’яса на грилі.

У програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» ведучий поділився секретами приготування корейського пулькогі.

«Пулькогі – це барбекю по-корейськи. Це найшвидший спосіб приготувати м’ясо на вугіллі, який придумало людство»,коментує Григорій Герман в ефірі каналу «Україна».

Щоб приготувати шашлик за рецептом ведучого програми «Ранок з Україною» знадобляться:

Свиняча вирізка – 450 г

Для маринаду:

Цибуля – 0,5 шт.

Часник – 3 зуб.

Соєвий соус – 80 мл

Кунжутна олія – 1 ст.л.

Цукор – 3 ст.л.

Олія – 50 мл

Чилі мелений – 1 ч.л.

Оцет – 50 мл

Корінь імбиру – 3 см

Часник очистити, подрібнити і пересипати у глибоку миску. «В кашу» подрібнити імбир і цибулю, додати їх до часника. Влити соєвий соус, оцет і кунжутну олію, додати мелений перець чилі і цукор. Ретельно перемішати – маринад готовий!

М'ясо нарізати слайсами до 5-7 мм і відправити у маринад максимум на 30 хвилин.

Дерев’яні шпажки попередньо замочити у воді, щоб вони не горіли на грилі. Нанизати шматочки м’яса на шпажки. Смажити протягом 4-5 хвилин! Подавати з сезонними овочами. Смачного!

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
У «Ранку з Україною» Григорій Герман розповів, як всього за 35 хвилин приготувати шашлик по-корейськи 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
01.06.2021 633
Еще материалы раздела «Суспільство»