<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Україна
01.06.2021 526

Делегація Ірану проведе переговори в Україні щодо збитого авіалайнера МАУ

Делегація Ірану на чолі з Заступником міністра закордонних справ країни Мохсеном Бахарвандом прибула в Україну для переговорів по збитому в січні 2020 року під Тегераном літака МАУ. Сторони обговорять технічні та правові питання.

Про це у Twitter повідомив посол Ірану в Україні Манучехр Мораді.

"Делегація Ісламської Республіки Іран на чолі із Заступником міністра закордонних справ Мохсеном Бахарвандом прибула сьогодні в Україну для проведення третього раунду переговорів з технічних і правових аспектів трагічної катастрофи українського PS752", – написав Мораді.

Напередодні заступник голови МЗС України Євген Єнін обговорив зі своєю колегою з Канади Мартою Морган підготовку до цих переговорів. "Ми єдині в нашій позиції щодо притягнення всіх винних у цій страшній катастрофі до відповідальності", - написав він у своєму Facebook.

Раніше Єнін зазначав, що в Ірані 18 червня пройдуть президентські вибори. Позиція іранської сторони щодо розслідування катастрофи літака МАУ може змінитися.

Оценка материала:

5.00 / 1
Делегація Ірану проведе переговори в Україні щодо збитого авіалайнера МАУ 5.00 5 1
Політика / Україна
01.06.2021 526
Еще материалы раздела «Україна»