<
НОВИНИ ДНЯ: Які українські слова не мають точних відповідників у російській мові  Україна скорочуватиме видатки на оборону  Температурні контрасти. Синоптик дала прогноз погоди на 3 липня  Сім місяців на "паузі". Коли повністю запрацює синя гілка метро у Києві  Українським водіям "світять" нові штрафи – за що можуть покарати та яка сума  Українців попередили про погіршення погодних умов – подекуди град і шквали  Відстрочка від мобілізації через інвалідність батьків: як оформитивсі новини дня
Політика
Україна
02.06.2021 509

Зеркаль стала радницею міністра енергетики

Ексрадниця голови правління НАК "Нафтогаз України" Олена Зеркаль стала радницею міністра енергетики.

Саме в такому статусі Зеркаль брала участь у зустрічі голови міністерства Германа Галущенка з єврокомісаркою з питань енергетики Кадрі Сімсон, передає пресслужба Міненерго.

"З української сторони у зустрічі також взяли участь заступник міністра енергетики з питань європейської інтеграції Ярослав Демченков, радниця міністра Олена Зеркаль", – йдеться в повідомленні.

Зеркаль зазначила в Facebook, що з цього тижня матиме дорадчий голос в Міністерстві енергетики.

"Рада, що до керма міністерства прийшли люди, готові обговорювати складні проблеми і рішення, які передбачають копітку роботу. Вікно можливостей для України стрімко закривається, я буду намагатися це донести на всіх можливих рівнях", – написала вона.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеркаль стала радницею міністра енергетики 5.00 5 1
Політика / Україна
02.06.2021 509
Еще материалы раздела «Україна»