НОВИНИ ДНЯ: Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негодувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.06.2021 15:10 1036

«Ранок з Україною»: Лілія Ребрик і Анатолій Анатоліч поступились місцем ведучих своїм дітям

Спеціально до Дня захисту дітей у студію програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» завітала зіркова малеча. Діти Лілії Ребрик і Анатолія Анатоліча з’явились у прямому ефірі, де помінялись ролями зі своїми батьками і на цілу годину стали ведучими популярного ранкового шоу.

1 червня уся країна святкує День захисту дітей, а ведучі каналу «Україна» вирішили привітати малечу і зробити їм особливий подарунок. Так, доньки Лілії Ребрик і Анатолія Анатоліча завітали у популярну студію, де приміряли на себе амплуа телеведучих.

«Поки наші діти сплять, ми працюємо в ефірі «Ранку з Україною», і вони про це знають. Тому сьогодні ми наважились проекспериментувати і запропонували нашим донькам провести частину ефіру! Мої доньки – Аліса і Лоліта погодилися з задоволенням, а старша донечка Лілії – Діана вже не раз знімалась у серіалах, і для неї це все знайомо! Тому ми дали їм можливість побути телезірками, а самі занурились у дитячі справи – покатались на самокатах, грались і бігали», – розповів ведучий каналу «Україна» Анатолій Анатоліч.

А от Лілія Ребрик поставилась до такого експерименту не так легко, як її відомий колега. Проте наважилась і перевтілилась по-максимуму.

«Сьогодні у нас день навпаки – ми з Анатолієм Анатолічем відпочиваємо, а діти ведуть ефір. І скажу, що як мама я дуже хвилююсь! – коментує Лілія Ребрик. – А ще мушу визнати – дитиною бути не завжди приємно, наприклад, дівчата не любили, коли ми з чоловіком вчили їх чистити зуби…»

Так було і в родині Анатолія Анатоліча, тому ведучий дав шанс дітям «відігратись» і дозволив їм почистити собі зуби у прямому ефірі. А от Лілія Ребрик розповіла, що улюблена розвага її старшої доньки Діани – міряти її речі, тому зняла з себе туфлі на підборах і попросила юну леді продемонструвати дефіле.

«У нас тут гучно і людно! Ми захопились святкуванням Дня захисту дітей, але, якщо чесно, вже можна проводити День захисту студії від дітей, – пожартував Анатолій Анатоліч в ефірі каналу «Україна». – У нас з Лілею поки четверо дітей на двох, але моя вагітна дружина долучається до цього флешмобу і влітку їх вже буде п’ятеро! Тому страшно уявити, що буде у цей день наступного року!»

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ранок з Україною»: Лілія Ребрик і Анатолій Анатоліч поступились місцем ведучих своїм дітям 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
02.06.2021 15:10 1036
Еще материалы раздела «Суспільство»