<
НОВИНИ ДНЯ: Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  "У нас є надлишки". У Конгресі США закликали терміново передати Україні касетні бомби  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУ  Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник пояснив  Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруваннівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.06.2021 470

ВООЗ заявила про низькі темпи COVID-вакцинації в бідних країнах

У ВООЗ заявили про низькі темпи вакцинації проти коронавірусу в бідних країнах. Разом з тим, у країнах з високим рівнем доходу вакцинація населення проходить активно.

Як повідомив голова Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) Тедрос Аданом Гебреісус, з 1,8 мільярда вакцин проти COVID-19, введених у всьому світі, лише 0,4% було зроблено в бідних країнах.

Як повідомила на своїй сторінці у Twitter Глава Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн, в Європейському Союзі повністю вакцинували від коронавірусу 80 мільйонів жителів. Всього в блоці близько 500 мільйонів осіб.

За її словами, в ЄС планують вакцинувати 70% дорослого населення ЄС у липні.

Оценка материала:

5.00 / 1
ВООЗ заявила про низькі темпи COVID-вакцинації в бідних країнах 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
02.06.2021 470
Еще материалы раздела «Суспільство»