<
НОВИНИ ДНЯ: Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові терміни  Сніг не лише в Карпатах. Синоптик дала прогноз на 19 квітня в Україні  Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценаріївсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.06.2021 456

У ВООЗ розповіли, коли можуть з'явитись стійкі до вакцин штами коронавірусу

Спеціальний посланець Всесвітньої організації охорони здоров'я з боротьби з пандемією коронавірусу доктор Девід Набарро попередив про ймовірну появу стійких до наявних вакцин штамів коронавірусу. Раніше стало відомо, що ВООЗ почне присвоювати різні літери грецького алфавіту кожній новій мутації вірусу.

Про це повідомляє Sky News.

"Наразі я не думаю, що ми маємо якісь стійкі до (чинних - ред.) вакцин штами хвороби, але вони майже напевно рано чи пізно з'являться", - сказав Набарро.

Нагадаємо, Всесвітня організація охорони здоров'я сподівається спростити для громадськості зростаючу кількість штамів коронавірусу.

Оценка материала:

5.00 / 1
У ВООЗ розповіли, коли можуть з'явитись стійкі до вакцин штами коронавірусу 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
03.06.2021 456
Еще материалы раздела «Суспільство»