НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.06.2021 2366

Стиліст у «Ранку з Україною» розповіла, як обрати купальник за типом фігури

Незважаючи на цьогорічну  погоду, пляжний сезон уже відкритий. А з ним і головний біль для багатьох жінок – що одягнути на пляж, щоб бути гарною і в тренді? Виявляється, щоб купальник ідеально сидів, його треба обирати не лише за розміром, а й за типом фігури. Ведучі програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Марія Мельник і Григорій Герман з’ясували, які купальники підкреслюватимуть переваги різних типів фігури.

Загалом існує 6 типів фігури. Але серед українок найбільше поширені «груша» – з тендітними плечами, «прямокутник» – з довгими ногами, і «перевернутий трикутник» – з тонкою талією. І кожному з них пасуватимуть різні купальники.

«Груша» – це вузькі плечі, чітка лінія талії та пишні стегна. Таким жінкам гарно підходять купальники з рюшами, яскравими акцентами та декором на бюстьє.

«Для такої фігури можна вибрати топ-бандо, який буде більш горизонтальним. А фактурна тканина додаватиме трохи об’єму у верхню частину фігури», – зазначає стиліст Олена Мудренко в ефірі каналу «Україна».

«Перевернутий трикутник» – повна протилежність «груші». Широкі плечі, пишні груди та вузькі стегна. Стилісти радять обирати низ із завищеною талією, бра-шторки, а у суцільних моделях придивитись до варіантів із V-подібним вирізом.

Тип фігури «прямокутник» характеризує невиражена талія, тому стилісти радять зробити її власноруч за допомогою пояса, принтів або верху-бандо.

«Топ-бандо хоча б з невеликим пуш-апом збільшуватиме верх. Беремо такі самі трусики, але з завищеною талією – це проведе горизонтальну лінію», – каже стиліст у програмі «Ранок з Україною».

Модні цього літа в’язані купальники, а саме в’язка кроше рішельє, яка виглядає як хенд-мейд. Щодо форми, то це завищена талія для трусиків і глибокі вирізи для ніг. Також зараз дуже актуальні спортивні купальники.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Стиліст у «Ранку з Україною» розповіла, як обрати купальник за типом фігури 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
08.06.2021 2366
Еще материалы раздела «Суспільство»