<
НОВИНИ ДНЯ: Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температуравсі новини дня
Політика
Україна
08.06.2021 516

Україна забезпечена вакцинами від COVID на червень, - Ляшко

В Україні є 3,9 млн доз вакцини від коронавірусу. Таким чином, країна забезпечена препаратами для вакцинації на червень.

Про це заявив міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко.

"В Україні в червні у нас є 3,9 мільйона доз вакцин. Сьогодні прибула нова партія Pfizer. Паралельно, щосереди приходить закуплена за державні кошти 500 тисяч доз вакцини Pfizer. Всього у нас 1,5 мільйона доз вакцини Pfizer", - заявив він.

Також Ляшко додав, що в Україні також є 1,5 млн доз китайської вакцини CoronaVac і 700 тисяч доз вакцини AstraZeneca.

"У нас є 1,5 мільйона доз CoronaVac, 700 тисяч доз AstraZeneca, яка в понеділок приїхала в усі області. Тому в червні ми вакциною забезпечені", - підкреслив глава МОЗ.

Ляшко заявив, що про забезпечення на липень повідомлять після 15 червня.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна забезпечена вакцинами від COVID на червень, - Ляшко 5.00 5 1
Політика / Україна
08.06.2021 516
Еще материалы раздела «Україна»