НОВОСТИ ДНЯ: На Хортице нашли символическую могилу вождя с горшком без праха  Сегодня годовщина "тишины" на Донбассе: за год погибли 45 военных, еще 163 получили ранения - ТКГ  В Украину снова вернулась жара: какие регионы прогреются больше всего  Владимир Великий не был первым, кто принес христианство на украинские земли - ПЦУ  Телеканалы теряют аудиторию из-за игнорирования «языкового» закона - Нацсовет  Свежий президентский рейтинг: кого поддерживают украинцы  Астрономы впервые увидели пылевой диск вокруг экзопланетывсе новости дня
Жизнь и Стиль
Общество
09.06.2021 211

Григорій Герман поділився унікальним рецептом корейського супу – Куксу

Кулінарний ентузіаст і ведучий програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Григорій Герман постійно ділиться рецептами оригінальних страв з різних країн, адаптуючи до українських реалій. Цього разу експерт запропонував приготувати корейський суп, який має всі шанси стати вашим фаворитом.

«Куксу – холодний суп із Південної Кореї. Але приготуємо ми його з певними відмінностями, адже деякі інгредієнти неможливо знайти в Україні, вони є лише в Південній Кореї. Та я запевняю, навіть так він буде смачним і незвичним», – розповів Григорій Герман в ефірі каналу «Україна».

Для того, щоб приготувати Куксу за рецептом Григорія Германа знадобляться:

Вода – 1 літр

Цукор – 25 г

Соєвий соус – 40 мл

Соус кімчі – 30 мл

Оцет – 20 мл

Куряче стегно відварене – 2 шт.

Огірок – 2 шт.

Редис – 100 г

Морква – 1 шт.

Зелень

Відварену курку залити темним соєвим соусом – він відрізняється від звичайного густотою, додати цукор і перемішати. Відставити курку на 10-15 хвилин, щоб вона промаринувалась.

У каструлю викласти половину льоду, вилити мінеральну воду, соєвий соус, кімчі, рисовий оцет, сіль і цукор. Перемішати до однорідності. Відкласти у холодильник.

Пательню розігріти і додати рослинну олію. В окремій мисці збити яйця і приготувати тоненький омлет. Дрібною соломкою нарізати моркву і огірок, півкільцями – редиску.  Омлет звернути в рулетик і тоненько нарізати.

Закип’ятити воду і залити рисову лапшу. Злити воду. Викласти лапшу, овочі, омлет і курку на тарілку, зелень подрібнити і додати до інгредієнтів. Заповнити тарілку заливкою і подавати на стіл. Смачного!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Григорій Герман поділився унікальним рецептом корейського супу – Куксу 5.00 5 1
Жизнь и Стиль / Общество
09.06.2021 211
Еще материалы раздела «Общество»