<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Україна
10.06.2021 567

Судді заблокували роботу КСУ - ЗМІ

Шість суддів Конституційного суду заблокували діяльність КСУ.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на джерела в суді.

За даними видання, роботу суду блокують судді Віктор Городовенко, Ірина Завгородня, Віктор Кривенко, Олександр Литвинов, Сергій Сас і Петро Філюк.

"Причиною такого відкритого шантажу стала їх ультимативна вимога забезпечити участь у судових засіданнях колишнього голови КСУ Олександра Тупицького", - сказав співрозмовник агентства.

У прес-службі КСУ повідомили, що Секретаріат не має такої інформації, оскільки це могло статися на закритій частині засідання суду, і ні підтвердити, ні спростувати цю інформацію поки що неможливо.

У той же час, глава партії Слуга народу Олександр Корнієнко заявив, що криза в КСУ стихає.

"На жаль, криза в Конституційному Суді - це, знаєте, немає початку і кінця цієї кризи. Ми якусь гостру фазу пройшли б, але ми бачимо все одно опір Тупицького і його колег щодо виконання законних указів президента, законних вимог судів і так далі", - сказав він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Судді заблокували роботу КСУ - ЗМІ 5.00 5 1
Політика / Україна
10.06.2021 567
Еще материалы раздела «Україна»