<
НОВИНИ ДНЯ: Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримкивсі новини дня
Політика
Україна
11.06.2021 3372

У МОЗ спрогнозували нову хвилю COVID-19

Чергова хвиля коронавірусу в Україні очікується восени, однак буде слабшою, ніж попередні три.

Про це заявив головний санітарний лікар України Ігор Кузін в ефірі телеканалу 1+1 у четвер, 10 червня.

"Найімовірніше, ми зіткнемося із черговою хвилею COVID-19, яка буде восени. Це звичайна практика, оскільки ми розуміємо, що ГРВІ переважно з'являються наприкінці осені - на початку зими", - зазначив Кузін.

Однак, вважає він, оскільки до осені частина українців вже будуть вакциновані від інфекції, а частина перехворіє, то нова хвиля буде мінімальною.

"Принаймні ті, які вакциновані, за рахунок захисної дії вакцини не підлягатимуть госпіталізації, або захворювання протікатиме в легшій формі", - заявив чиновник.

Оценка материала:

5.00 / 1
У МОЗ спрогнозували нову хвилю COVID-19 5.00 5 1
Політика / Україна
11.06.2021 3372
Еще материалы раздела «Україна»