НОВИНИ ДНЯ: У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі порадивсі новини дня
Політика
Світ
11.06.2021 460

США пообіцяли вжити нових заходів щодо "Північного потоку-2"

Сполучені Штати Америки продовжать вживати заходів проти причетних до будівництва російського газопроводу "Північний потік-2". Вашингтон продовжить показувати свою незгоду з приводу цього проекту.

Про це на брифінгу заявив речник Державного департаменту США Нед Прайс.

"Ми продовжимо вживати заходи щодо осіб та компаній, які беруть участь в діяльності, що потрапляє під санкції, щоб продемонструвати нашу незгоду з цим проектом, яка зберігається", - сказав він.

Представник Держдепу також наголосив, що США все ще вважають "Північний потік-2" поганою угодою для європейських партнерів.

Він також зазначив, що американська адміністрація продовжить докладати зусиль, щоб Росія "не змогла використати енергію як інструмент примусу щодо України або будь-якої іншої країни".

Оценка материала:

5.00 / 1
США пообіцяли вжити нових заходів щодо "Північного потоку-2" 5.00 5 1
Політика / Світ
11.06.2021 460
Еще материалы раздела «Світ»