<
НОВИНИ ДНЯ: Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Українівсі новини дня
Бізнес
Економіка
11.06.2021 536

За відмову від назви "коньяк" Вірменія отримає 3 млн євро

Уряд Вірменії схвалив фінансову угоду з Євросоюзом, яка передбачає надання Вірменії 3 млн євро в рамках процесу плавної відмови від географічного зазначення "коньяк" для вірменської алкогольної продукції.

Про це повідомило видання PanArmenian.

Передбачена угодою програма фінансується з бюджету ЄС в рамках Європейського інструменту сусідства. Її загальна вартість - 3 млн євро.

Відзначається, що мета фінансової угоди - сприяти плавному та ефективному припиненню використання географічного зазначення "коньяк" для вірменської продукції, а також допомогти промисловості Вірменії зберегти свою конкурентоспроможність на експортних ринках.

Зокрема, реалізована з ЄС програма передбачає розробку нового найменування для вірменського коньяку, його рекламу і маркетинг на внутрішньому і традиційних зовнішніх ринках.

Проєкт реалізується відповідно до Угоди про всеосяжне і розширене партнерство з ЄС. Згідно з документом, Вірменії дали 25 років для відмови від назви "коньяк".

Оценка материала:

5.00 / 1
За відмову від назви "коньяк" Вірменія отримає 3 млн євро 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
11.06.2021 536
Еще материалы раздела «Економіка»