<
НОВИНИ ДНЯ: Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результатвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.06.2021 1285

Укрзалізниця поновила поїзд Черкаси – Львів: через які станції прослідує

АТ «Укрзалізниця», котра відправлятиме до Львова «Джазовий експрес», нарощує число рейсів поїздів до туристичних центрів нашої держави і з 1 липня відновлює сполучення Черкас зі столицею Галичини.

Про це перевізник повідомляє у своєму Telegram-каналі.

Так, поїзд № 95/96 «Тясмин» Черкаси – Львів вирушатиме з берегів Дніпра по непарних числах (окрім 31-х), зворотно – по парних. Відправлення з Черкас буде о 19:46, прибуття до Львова – о 10:37. Відправлення зі Львова з 2 липня о 14:30, прибуття до Черкас – о 06:35.

По дорозі з Черкас поїзд матиме 22 зупинки на станціях: Сміла – ім. Тараса Шевченка – Шпола – Багачеве – Звенигородка – Тальне – Поташ – Христинівка – Кублич – Зятківці – Губник – Ладижин – Кирнасівка – Вапнярка – Жмеринка Пас. – Деражня – Хмельницький – Волочиськ – Підволочиськ – Тернопіль Пас. – Злочів – Красне.

Попри анонс рейсу, замовити квитки на поїзд не було можливості, оскільки система бронювання його «не бачила» і пропонувала пошукати маршрут з пересадкою – зазначили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Укрзалізниця поновила поїзд Черкаси – Львів: через які станції прослідує 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
11.06.2021 1285
Еще материалы раздела «Суспільство»