<
НОВИНИ ДНЯ: Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа датавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.06.2021 898

В Україну прибула нова партія вакцин Pfizer

Ще майже 67 тисяч доз вакцини виробництва Pfizer-BioNTech доправили до України.

Це частина партії, яку закупили державним коштом – повідомили у Міністерстві охорони здоров’я. Нею імунізуватимуть медиків, людей старших за 65 років, соцпрацівників, освітян, військових на фронті та тих, хто працює в критично важливих структурах державної безпеки.

Загалом до України уже доправили понад 230 тисяч доз вакцини Pfizer, закупленої за державні гроші. Ще понад 700 тисяч доз ми отримали в межах  глобальної ініціативи COVAX. До кінця тижня за цією програмою очікуємо понад 350 тисяч доз Pfizer – повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україну прибула нова партія вакцин Pfizer 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
11.06.2021 898
Еще материалы раздела «Суспільство»