<
НОВИНИ ДНЯ: Демонтаж колишньої Арки дружби народів: у КМДА заявили про небезпеку  Курс на 40: чому росте долар, від кого це залежить і як довго триватиме  На Україну насувається активний циклон із півдня: яку погоду очікувати 24 квітня  Українців закликають не "світити" імена полонених на мітингах  Конгресмен США про те, коли Україна отримає допомогу: раніше, ніж будь-хто може подумати  Bradley, M113 і не тільки. Пентагон готує пакет допомоги Україні, - Politico  Як зміниться погода в Україні найближчим часом: прогноз синоптиків на 23-26 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
11.06.2021 421

Переможець нового шоу каналу «Україна» отримає пів мільйона гривень

Телеканал «Україна» готує для своїх глядачів прем’єру грандіозного вокального проєкту «Співають всі» за популярним в усьому світі форматом All Together Now компанії Banijay Rights. Учасникам шоу доведеться вразити своїм співочим талантом унікальне журі, а переможець проєкту отримає грошовий приз у розмірі 500 000 гривень.

Незабаром глядачі каналу «Україна» познайомляться із талановитими учасниками, на яких чекає непросте завдання – завоювати прихильність 100 музичних експертів. Саме така кількість артистів оцінюватиме виступи конкурсантів і це, безумовно, наймасштабніше журі, яке коли-небудь вирішувало долю учасників талант-шоу. Під час виступу члени журі віддають свої голоси, встаючи та підспівуючи конкурсанту. Таким чином, що більше експертів долучаться до виконання пісні – то більше шансів пройти до фіналу і позмагатися за головний приз – пів мільйона гривень – матиме учасник.

«Переможець шоу зможе розпорядитися призовими грошима на свій розсуд. Хтось вважатиме за потрібне вкластись у музичний репертуар, а хтось купить собі квартиру. Правила шоу не обмежують володаря призу. Тому чекаємо унікальних вокалістів на кастингах. Це той випадок, коли є за що боротися!» – коментує директор Департаменту розважальних програм каналу «Україна» Анатолій Сябро.

«Сотня» музичних експертів – це популярні українські артисти, які мають багатий досвід виступів на сцені. А очолить унікальне журі легенда українського шоу-бізнесу, ім’я якої канал «Україна» оголосить зовсім скоро.

Як повідомлялося раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів майже двох десятків країн світу. Серед них: Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходитиме це музичне шоу. Ведучим грандіозного шоу «Співають всі» стане популярний шоумен, зірка гіпершоу «МАСКА» Володимир Остапчук.

Оценка материала:

5.00 / 1
Переможець нового шоу каналу «Україна» отримає пів мільйона гривень 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
11.06.2021 421
Еще материалы раздела «Афіша»