<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Світ
13.06.2021 1197

Мінськ підготував санкції проти Заходу

Влада Білорусі розробила і введе економічні, політичні та військові заходи у відповідь на нові санкції Заходу проти республіки.

Про це заявив міністр закордонних справ Білорусі Володимир Макей в інтерв'ю телеканалу ОНТ.

"Ми виробили адекватні заходи у сфері політики, економіки та у військовій сфері. Ми, звичайно ж, будемо задіювати ці кроки залежно від тих кроків, які зроблять наші партнери", - зазначив глава МЗС.

За словами Макеєва, західні країни й організації намагаються показати, що "від Білорусі виходить загроза регіональній та міжнародній безпеці, щоб виправдати будь-які методи дії проти неї".

При цьому міністр стверджує, що Мінськ відкритий до діалогу, але не ц формі ультиматумів.

"Ми повинні обговорювати реально і конкретно можливі проблеми, що існують між Білоруссю і тією чи іншою країною: перспективи наших взаємин, шляхи вирішення проблем", - уточнив він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Мінськ підготував санкції проти Заходу 5.00 5 1
Політика / Світ
13.06.2021 1197
Еще материалы раздела «Світ»