<
НОВИНИ ДНЯ: Наближений до Путіна олігарх виведе частину бізнесу з Росії через вплив санкцій  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отримання  Синоптикиня Наталка Діденко попередила про потужні дощі та повідомила, коли потеплішає  Демонтаж колишньої Арки дружби народів: у КМДА заявили про небезпеку  Курс на 40: чому росте долар, від кого це залежить і як довго триватиме  На Україну насувається активний циклон із півдня: яку погоду очікувати 24 квітня  Українців закликають не "світити" імена полонених на мітингахвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.06.2021 529

Сирні мафіни з ягодами: рецепт нашвидкуруч від Анни Панової

Відома ведуча новин «Сьогодні» на каналі «Україна» Анна Панова має у своєму арсеналі безліч рецептів смачних та корисних страв, якими можна потішити усю родину. У своїх соцмережах телеведуча поділилась одним із таких, і розповіла секрет приготування ніжного літнього десерту – сирних кексів з ягодами.

Інгредієнти для приготування страви:

- 300 г домашнього сиру;

- 1 чайна ложка цукру;

- 1 столова ложка борошна;

- 1 яйце;

- ягоди.

Спосіб приготування:

Для ефекту неймовірної ніжності подрібніть домашній сир блендером. Додайте до нього цукор, борошно,  яйце та ягоди. Змішайте та розкладіть все тісто у м’які формочки для випікання.

Випікайте у духовці 30 хвилин при температурі 190 градусів. Перевіряйте готовність зубочисткою.

Почекайте поки десерт трохи вихолоне і подавайте до столу. Смачного!

Оценка материала:

5.00 / 1
Сирні мафіни з ягодами: рецепт нашвидкуруч від Анни Панової 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
16.06.2021 529
Еще материалы раздела «Суспільство»