<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.06.2021 650

«Ранок з Україною»: ТОП-5 порад психолога, як розпалити вогонь у стосунках

Одне з найпопулярніших запитань до психолога – що робити, якщо почуття охололи? Психологиня та коуч Олена Адамова у новій рубриці «Жити легко з Адамовою» програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» дала поради, як розпалити вогонь у подружньому житті.

99ea2b9f16af7782e35774f58ff223cd_17.06.21

«Давайте будемо дорослими і припинемо чекати того, що стосунки завжди мають бути на піку. Життя у стосунках – у парі, в бізнесі чи дружбі, розвивається по-синусоїді: то густо, то пусто. Але треба слідкувати щоб вони не дійшли до крапки та не перестали бути подружніми, цікавими. А ще гірше – мертвими, коли не хочеться обійматись, знаходитись вдвох, натомість хочеться покласти перегородку між вами у ліжку», – коментує психологиня Олена Адамова в ефірі каналу «Україна».

Варто запам’ятати прості правила, які допоможуть розпалити вогонь у стосунках:

-           без претензій. Запам’ятайте: ніхто нікому нічого не винен. Ви лише маєте бути щасливими, тоді запалюватимете одне одного.

-           хвалити за хороше. Помічайте прості речі, які ваш партер виконує гарно: «який смачний обід ти приготував» або «як гарно прикрашена кімната».

-           приємні спогади. Згадуйте моменти, в яких ви були щасливі – це завжди зближає та дарує позитив.

-           пункти «За що я кохаю?». Випишіть їх та обміняйтесь цими «папірцями щастя».

-           вираження подяки. Приємні слова можете сказати особисто або ж таки прописати і відправити SMS. Такий вчинок здивує і порадує вашу половинку.

Крім того, Олена Адамова радить не лише спілкуватись, а й фліртувати одне з одним так, як ви це робили на початку стосунків – у найромантичніший період, або ж так, як би ви робили це з новим партнером. Приносьте нову насолоду в ваше сімейне життя!

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ранок з Україною»: ТОП-5 порад психолога, як розпалити вогонь у стосунках 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
17.06.2021 650
Еще материалы раздела «Суспільство»