<
НОВИНИ ДНЯ: Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.06.2021 600

Адаптивний карантин продовжено до 31 серпня, але з послабленнями

В Україні продовжили карантин до кінця літа, але з послабленнями.

 

Всі області перейшли до зеленої зони, а це означає, що після повернення з-за кордону не треба встановлювати застосунок «Вдома» та робити тест на коронавірус. Дозволили проводити масові заходи зі 100% наповненням залів – повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

До того ж, культурні, розважальні та релігійні заходи навіть у приміщенні відбуватимуться без дотримання дистанції. Однак, масковий режим залишається. Та, якщо хочете прийти на захід без захисного засобу – треба надати негативний ПЛР або експрес-тест, чи документ, що підтверджує повний курс вакцинації.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Адаптивний карантин продовжено до 31 серпня, але з послабленнями 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
18.06.2021 600
Еще материалы раздела «Суспільство»