<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершене  В Україні утримається суха погода, вдень до +23°  РФ не запрошена на саміт миру, але процес без неї немислимий – заява Швейцарії  США попередили, що Грузія ризикує зв'язками з НАТО та ЄС через закон про іноагентів  В частині України втримається справжнє травневе тепло: прогноз погоди на 3 травня  Проблема хрущівок в Україні. Які варіанти рішення розглядають у парламенті  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильновсі новини дня
Політика
Україна
19.06.2021 689

Святкування 30-річчя незалежності України коштуватиме 5,5 млрд грн

Кабінет міністрів планує витратити на святкування 30-ї річниці незалежності України 5,423 мільярда гривень.

Про це йдеться у висновку Міністерства фінансів до розпорядження Кабміну про план заходів до цьогорічного Дня Незалежності, повідомляє NV.ua.

«Відповідно до фінансово-економічних розрахунків реалізація проєкту потребуватиме коштів з державного та місцевих бюджетів в обсязі 5 423 200 грн, у тому числі додаткова потреба становитиме 840,5 млн гривень», — йдеться у документі.

Також зазначають, що додаткова потреба бюджетних коштів, необхідна для реалізації окремих заходів в межах святкування, становить 1,6 млрд грн.

Згідно з документом, святкування фінансуватимуть з державного та місцевих бюджетів, а також коштом інших джерел фінансування, не заборонених законодавством.

Як повідомлялося, цьогоріч 24 серпня у центрі Києва відбудеться великий військовий парад з прольотом авіації ЗСУ та країн-партнерів.

Також буде організовано урочисте проходження катерів і проліт авіації, повітряний і морський показ озброєння та військової техніки на річці Дніпро в районі Київського річкового вокзалу і Труханового острова.

Урочистості проведуть і в Одесі, де відбудеться проходження бойових кораблів і суден, а також проліт авіації, повітряний і морський показ озброєння та військової техніки.

Оценка материала:

5.00 / 1
Святкування 30-річчя незалежності України коштуватиме 5,5 млрд грн 5.00 5 1
Політика / Україна
19.06.2021 689
Еще материалы раздела «Україна»