<
НОВИНИ ДНЯ: Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Буданов анонсував нові атаки на РФ: Маємо показати, що Путін не може захистити росіян  Зеленський звернувся до лідерів країн ЄС: треба переграти Путіна в рішучості  Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнями  Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеціївсі новини дня
Бізнес
Економіка
22.06.2021 536

Курс біткоїна різко впав через Китай

Курс найпопулярнішої криптовалюти біткоїна в ніч на 22 червня знизився до 31 тисячі доларів.

Падіння відбулося після впровадження заборони на майнінг в Китаї, повідомляє CoinDesk.

За останні два тижні в КНР чотири провінції ввели заборону на майнінг, а напередодні місцеві банки почали блокувати транзакції, пов'язані з цифровими активами.

До 10:00 за київським часом курс біткоїна трохи зріс і торгувався на рівні 32,6 тисяч доларів. Але якщо тенденція до падіння відновиться, криптовалюта може досягти мінімуму за останній місяць.

Падіння цін 21 червня спонукало інституційних інвесторів вийти з ф'ючерсів на біткоїн на Чиказькій товарній біржі (CME). Крім цього, на цьому тлі великі власники біткоїнів почали продавати свої активи.

Оценка материала:

5.00 / 1
Курс біткоїна різко впав через Китай 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
22.06.2021 536
Еще материалы раздела «Економіка»