НОВИНИ ДНЯ: Чи мають українці право проживати у Польщі після ануляції PESEL UKR: пояснення  Міноборони РФ змінило командувача ЧФ для захисту кораблів від ударів ЗСУ, - ISW  В Україні 19 березня переважатиме дощова та прохолодна погода  Путін перемагає у виборах у РФ з "рекордним" результатом, - ЦВК  Чи застосує Вашингтон ленд-ліз для України: британський полковник розповів про настрої в США  Путін залякує, проте сам боїться війни з НАТО: в Європі пояснили, навіщо диктатор "сіє страх" на Заході  Коли прийде весняне тепло: прогноз погоди в Україні на п'ять дніввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.06.2021 776

У Львові вперше сів SkyUp із Саудівської Аравії – які ще лоукостери звідти літають і в які міста

Туристи із Саудівської Аравії почали відкривати для себе Україну – цьому сприяли авіакомпанії-лоукостери. Розповідаємо, які лоукостери як рейси запустили і які ще в планах.

60993ab81cd90_22.06.21

SkyUp Airlines – вперше у Львові

20 червня лоукостер SkyUp Airlines вперше доставив туристів із Саудівської Аравії в Україну.

Чартерний рейс авіаперевізника з Ель-Касима приземлився в міжнародному аеропорту "Львів", повідомили в пресслужбі повітряної гавані.

"Очікуємо, що цей рейс відкриє низку напрямків з країн Перської затоки до України. Важливим кроком до залучення туристів із таких країн, як Саудівська Аравія, Кувейт, Оман тощо, стала ухвалена минулого року указом президента лібералізація візового режиму", – зазначили в аеропорту.

Крім Львова, SkyUp Airlines регулярно літає до Саудівської Аравії з Києва – тричі на тиждень в Ер-Ріяд і Джидду. Рейси відкрилися 1 червня.

Хто ще літає із Саудівської Аравії в Україну?

З 11 червня прямі рейси із саудівського королівства запустив і місцевий лоукостер Flynas, відкривши рейси з Києва в кілька міст: Ер-Ріяд, Джидду, Медину, Даммам, Таїф, Абху та Джизан.

Спочатку рейси здійснювалися тричі на тиждень, але з 18 червня літаки Flynas літають щодня. Час польоту в одну сторону становить 5 годин.

З 3 липня авіакомпанія планує відкрити суботні рейси зі Львова в Ер-Ріяд. А пізніше хоче запустити рейси з Одеси – зазначили у новинах “Сьогодні” на каналі “Україна”.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Львові вперше сів SkyUp із Саудівської Аравії – які ще лоукостери звідти літають і в які міста 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
22.06.2021 776
Еще материалы раздела «Суспільство»