<
НОВИНИ ДНЯ: Антициклон Thomas мчить до України: синоптик розказала, як зміниться погода  Реновація хрущівок. Хто може долучитись до фінансування цього процесу  Як студентам-чоловікам виїхати за кордон: інструкція  Росіяни змирилися з війною в Україні і не намагаються чинити тиск на Путіна, - Bloomberg  9 травня в Україні збережеться суха і прохолодна погода  Соцопитування: скільки українців підтримують заборону УПЦ МП, а скільки – проти  В Україні хочуть запровадити штрафні бали для водіїв за порушення ПДР – як це працюватимевсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.06.2021 643

«Ранок з Україною»: ТОП-3 поради психолога, як викорінити скандали у стосунках через гроші

Сварки через гроші обов’язково призводять до погіршення стосунків із партнером у всіх інших сферах. Тому такі скандали треба викорінювати. У рубриці «Жити легко» програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» з ведучими Лілією Ребрик і Анатолієм Анатолічем психологиня Олена Адамова розповіла, як зберегти стосунки, якщо ви постійно сваритесь через гроші.

60cc8b1121415_dsc_2425_22.06.21

«Як зберегти стосунки, якщо ми постійно сваримось через гроші?» Насправді, це дуже складне запитання. До того ж є певна категорія людей, яким завжди не вистачає грошей, тому вони приречені на претензії до партнера: ти мало заробляєш або мало даєш грошей», – зазначила психологиня Олена Адамова в ефірі каналу «Україна».

Експерт дала кілька універсальних порад, як викорінити скандали через гроші:

-           працюйте над собою. Запитайте себе, чи дійсно ви хочете залишитись у цих стосунках без грошей, якщо відповідь «Ні» – не варто жити в ілюзії, що коли грошей буде більше, то ви його покохаєте – ні. За гроші не люблять, і без грошей не розлюблюють.

-           закрити базові потреби. Хто б вам не казав, що можна бути щасливим без грошей, якщо вам нічим годувати дітей або заплатити за їхнє навчання, я раджу вам знайти справу, яка буде приносити задоволення, і таким чином зароблятимете гроші.

-           знайти собі справу. Коли ви почнете працювати, будете стикатись з таким поняттям як фінансово-економічна криза в країні чи нестабільність заробітної платні. Таким чином точно знімете претензії зі свого чоловіка.

Психологиня зазначає – стосунки слід будувати лише на коханні, повазі та довірі, тоді і гроші будуть.

«Захоплюйтесь чоловіком і постійно виражайте своє визнання, тоді чоловік боятиметься підставити вас і почне заробляти більше. Це єдине джерело натхнення, яке може дати жінка своєму чоловікові», – коментує Олена Адамова у програмі «Ранок з Україною».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ранок з Україною»: ТОП-3 поради психолога, як викорінити скандали у стосунках через гроші 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
22.06.2021 643
Еще материалы раздела «Суспільство»