<
НОВИНИ ДНЯ: Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУ  Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник пояснив  Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні  Міжнародні та державні свята в травні 2024 року: як працюватимуть та відпочиватимуть українці  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталі  Сирна паска без випікання "Три шоколади": рецепт від відомої кухаркивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
25.06.2021 583

«Головна тема»: Викрадачі облич – хто і навіщо краде ваші фото з соцмереж?

В суботу, 26 червня, в суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», проведуть ексклюзивне розслідування, аби з’ясувати, хто краде ваші фото із соцмереж, і розкажуть, як не стати жертвою і водночас «обличчям» шахраїв.

Того дня Зоряну раптово засипали шквалом гнівних повідомлень в соціальних мережах. Десятки невідомих людей вимагали, щоб вона негайно повернула їм гроші. Але за що, дівчина ніяк не могла збагнути! Однією з тих, хто вимагав від неї кошти була Юлія, що перерахувала адміністраторці вайбер-магазину, яка була зі світлиною Зоряни, 2,5 тисячі гривень за товар. І таких обдурених покупців магазину – 50 чоловік!

«Головна тема» разом з постраждалою Юлією проведе ексклюзивне розслідування, аби відшукати аферистів, які викрадають чужі світлини і ховаються за ними. У програмі розкажуть, яким чином влаштована шахрайська схема і як перевірити, чи раптом не видає хтось в інтернеті СЕБЕ за ВАС.

У новому випуску розберуться, чи вигідно купувати в борг. Команда проєкту разом з досвідченим економістом на прикладі побутової техніки та електроніки порахує, що економніше – жити в кредит чи на власні заощадження.

Та, аби з‘ясувати, наскільки безпечне та ефективне туалетне мило, журналісти влаштують велику перевірку мила, яким найчастіше користуються українці! Для визначення безпечності складу, різні зразки мила віддадуть на лабораторну експертизу. А щоб дізнатися, чи впорається туалетний засіб з брудом, проведуть експеримент за участі працівників «невидимого телевізійного фронту» – прибиральниць та охоронців. Глядачі побачать, який із зразків найкраще очищує, з чого роблять дитяче мило та чи справді на милі з громадських туалетів мікробів більше, ніж на домашньому.

А також «Головна тема» розкриє секрет – чому сучасні китайські іграшки-антистрес закохують у себе дітей та дорослих по всій планеті. І нарешті поставить крапку у чи не головній суперечці року – що краще – сімпл-дімпл чи поп-іт. Глядачі дізнаються результати власного масштабного опитування українців!

Наймасштабніші експерименти та несподівані викриття – у «Головній темі. Перезавантаження»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Головна тема»: Викрадачі облич – хто і навіщо краде ваші фото з соцмереж? 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
25.06.2021 583
Еще материалы раздела «Афіша»