<
НОВИНИ ДНЯ: Як Кремль використовує РПЦ для війни проти України: ISW проаналізував події на Великдень  В Україні 7 травня пройдуть короткочасні дощі, вдень до +26°  "Києво-Печерська лавра звільняється від духовної окупації" – Епіфаній про УПЦ (МП)  Чому зростає ціна бензину і коли вона почне знижуватись  Дощі із грозами: синоптик розповіла, якою буде погода в Україні 7 травня  На окупованій території України ПЦУ стала підпільною церквою — Епіфаній  Путін наказав провести навчання з ядерною зброєю: у ГУР пояснили мету диктаторавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.06.2021 477

ВООЗ назвала найбільш заразний штам COVID

Генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров'я Тедрос Гебрейесус назвав найбільшу заразну мутацію коронавірусу.

Про це він розповів на щоденному брифінгу в Женеві.

Найбільш заразним з усіх є дельта-штам, який виявили в половині країн світу і який швидкими темпами поширюється серед нещепленого населення.

Гебрейесус зазначив, що зараз у світі фіксується зростання випадків зараження на коронавірус, що може призвести до збільшення смертності.

В Україні також почали фіксувати зараження цим штамом. Влада і вчені побоюються, що він може призвести до серйозного спалаху, поширившись швидше, ніж у західних сусідів.

Оценка материала:

5.00 / 1
ВООЗ назвала найбільш заразний штам COVID 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
26.06.2021 477
Еще материалы раздела «Суспільство»