<
НОВИНИ ДНЯ: Простий і швидкий салат із пекінської капусти  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  В Україні розбудовують одну із АЕС: її потужності перевищать окуповану Запорізьку атомну станцію  У Путіна підтвердили, що виводять "миротворців" із Нагірного Карабаху  Теплий картопляний салат: оригінальний рецепт на чотири порції  Коли Страсний тиждень 2024 року: що можна і не можна робити перед Великоднем, традиції кожного дня  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
02.07.2021 791

Телеканал «Україна» ексклюзивно покаже матч збірної України в чвертьфіналі ЄВРО-2020

У суботу, 3 липня, о 21:50 ексклюзивно на каналі «Україна» відбудеться пряма трансляція футбольного поєдинку в рамках 1/4 фіналу Чемпіонату Європи 2020 у 2021 році між збірними України та Англії.

Підопічні Андрія Шевченка зіграють проти національної команди Англії на стадіоні «Олімпіко» в Римі.

Раніше збірна України вийшла в 1/4 фіналу ЄВРО-2020 після перемоги над Швецією. Ще в середині тайму підопічні Андрія Шевченка відкрили рахунок, коли Олександр Зінченко забив перший гол. Але пізніше Швеція зрівняла рахунок. На 98-й хвилині матчу захисник шведів Маркус Даніельссон у підкаті вдарив Артема Бесєдіна ногою у коліно, після чого отримав червону картку. Форвард українців не зміг продовжити участь в матчі і залишив поле за допомогою лікарів. Нападник збірної України Артем Довбик вийшов на поле на 105-й хвилині і в доданий до овертайму час приніс перемогу своїй команді.

Нагадаємо, цього тижня визначилися ще три чвертьфінальні пари Чемпіонату Європи 2020 року: Чехія — Данія, Італія — Бельгія, Швейцарія — Іспанія.

Україна вперше в історії вийшла в чвертьфінал ЄВРО.

Півфінальні матчі ЄВРО-2020 пройдуть 6 і 7 липня. Фінал футбольного турніру відбудеться 11 липня на стадіоні «Вемблі».

Трансляцію футбольного поєдинку між Україною та Англією дивіться ексклюзивно на загальнонаціональному каналі «Україна» в суботу, 3 липня.

Початок трансляції – о 21:50.

Оценка материала:

5.00 / 1
Телеканал «Україна» ексклюзивно покаже матч збірної України в чвертьфіналі ЄВРО-2020 5.00 5 1
Життя та Стиль / Спорт
02.07.2021 791
Еще материалы раздела «Спорт»