<
НОВИНИ ДНЯ: Австрійський Raiffeisen відмовився від угоди з Дерипаскою після тиску США  Глава Пентагону підтвердив, що США призупинили постачання боєприпасів до Ізраїлю  Антициклон Thomas мчить до України: синоптик розказала, як зміниться погода  Реновація хрущівок. Хто може долучитись до фінансування цього процесу  Як студентам-чоловікам виїхати за кордон: інструкція  Росіяни змирилися з війною в Україні і не намагаються чинити тиск на Путіна, - Bloomberg  9 травня в Україні збережеться суха і прохолодна погодавсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
02.07.2021 560

Прем'єра на каналах «Україна» та «Україна 24»: «Перші» з Василем Головановим

Василь Голованов проведе цикл інтерв'ю з відомими особистостями у новій програмі «Перші». Прем'єра на каналі «Україна» відбудеться 9-го липня о 23:00, а глядачі «України 24» матимуть змогу дивитися ексклюзивну програму з 19-го липня.

«Говорити з особистостями, які творять історію, — відповідально. Але сьогодні дійсно не вистачає таких відвертих розмов. І ми з інформаційною командою вирішили це змінити. Програма «Перші» – це чесні інтерв’ю з героями нашого часу. Ми дізнаємося все про їхні перші злети та падіння, перші реальні зміни та перші досягнення», — розповів ведучий і журналіст Василь Голованов.

«Перші» – це цикл програм, у яких Василь Голованов проводить великі інтерв'ю з лідерами думок сучасності. У центрі уваги – співрозмовники ведучого, інсайди їхнього життя та одкровення.

Василь Голованов запросить до відвертої розмови людей, ім'я яких знайомі кожному українцю. Глядачі дізнаються, як поводиться герой програми у звичайному житті, що його оточує та що по-справжньому надихає. Звісно, не обійдеться без важливих питань про нашу країну, відповіді на які дізнатися хоче кожен.

Прем'єра – в п’ятницю, 9-го липня, о 23:00 на телеканалі «Україна». А глядачі телеканалу «Україна 24» побачать програму вже 19.07.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Прем'єра на каналах «Україна» та «Україна 24»: «Перші» з Василем Головановим 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
02.07.2021 560
Еще материалы раздела «Афіша»