НОВИНИ ДНЯ: Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворогавсі новини дня
Політика
Україна
03.07.2021 1577

Завтра Україна офіційно вийде ще з однієї угоди з СНД

Завтра Україна офіційно вийде ще з однієї угоди з СНД. Вона стосується галузі захисту прав споживачів.

Про це свідчить публікація в Голосі України з відповідним законом. Завтра він набуде чинності.

"Вийти з Угоди про основні напрями співробітництва держав - учасниць Співдружності Незалежних Держав в галузі захисту прав споживачів, вчиненої 25 січня 2000 року в м. Москві та ратифікованої законом від 7 березня 2002 року", - вказано у тексті документу.

Нагадаємо, наприкінці червня Кабінет міністрів схвалив постанову "Про денонсацію Угоди про співробітництво в галузі туризму та намір уряду України не ставати учасником Угоди про Раду з туризму держав-учасниць СНД". Через російську агресію участь України недоцільна.

Оценка материала:

5.00 / 1
Завтра Україна офіційно вийде ще з однієї угоди з СНД 5.00 5 1
Політика / Україна
03.07.2021 1577
Еще материалы раздела «Україна»