НОВИНИ ДНЯ: Буданов пояснив, чому спецслужби РФ допустили напад на “Крокус Сіті”  Чому ІД вибрала Росію за ціль і чи є можливість нових терактів у РФ – відповідь Невзорова  Тост з авокадо та яйцем: корисний рецепт  У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівнимвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.07.2021 1027

На Закарпатті оголосили загрозу сходження селевих потоків і підтоплення

У Закарпатській області можливі підтоплення та сходження селевих потоків у другій половині 11 липня. Синоптики оголосили перший рівень небезпеки.

Про це повідомляє прес-центр Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС),

"У другій половині доби 11 липня, переважно в гірських районах Закарпатської області, в місцях проходження сильних злив очікується формування значного місцевого і схильного стоку з підтопленням знижених місць", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що підтоплення очікуються в населених пунктах, в результаті захаращення русел струмків і водовідвідних канав, підвищення рівнів води на малих водотоках і верхів'ях річок на 0.5 - 1.0 м.

Також в гірських районах існує загроза сходу невеликих селів і зсувів.

Оценка материала:

5.00 / 1
На Закарпатті оголосили загрозу сходження селевих потоків і підтоплення 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
11.07.2021 1027
Еще материалы раздела «Суспільство»