НОВИНИ ДНЯ: В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхивсі новини дня
Політика
Україна
12.07.2021 477

На зарплати чиновникам і суддям виділять майже 750 млн гривень

На зарплати для працівників апаратів місцевих та апеляційних судів з державного бюджету спрямують майже 750 млн гривень. Відповідний закон набув чинності.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Закон збільшує витрати бюджету за КПКВК "На здійснення правосуддя місцевими, апеляційними судами і функціонування органів і установ правосуддя" за рахунок зменшення окремих бюджетних призначень за КПКВК "Підготовка і участь національних збірних команд у Паралімпійських і Дефлімпійських іграх".

У редакції до першого читання пропонувалося перерозподілити на потреби судів близько 600 млн гривень. Але до другого читання у Верховній раді знайшли додаткові джерела і збільшили дофінансування на загальну суму близько 750 млн.

А саме, крім 600 млн гривень, за загальним фондом збільшили видатки споживання за бюджетною програмою "Забезпечення правосуддя місцевими, апеляційними судами і функціонування органів і установ системи правосуддя" на 142.050,7 тис. гривень за рахунок зменшення витрат по ряду інших бюджетних програм.

Витрати на паралімпійців і дефлімпійців відстрочили у зв'язку з коронавірусною пандемією і перенесенням дати проведення Паралімпійських та Дефлімпійських ігор.

Нагадаємо, Рада прийняла цей закон у середині червня.

Оценка материала:

5.00 / 1
На зарплати чиновникам і суддям виділять майже 750 млн гривень 5.00 5 1
Політика / Україна
12.07.2021 477
Еще материалы раздела «Україна»