НОВИНИ ДНЯ: Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Українівсі новини дня
Політика
Україна
15.07.2021 463

Претендент на голову МВС писав позитивний відгук на скандальну дисертацію Киви

Голова комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності Денис Монастирський, який претендує на посаду міністра внутрішніх справ, написав позитивний відгук на дисертацію депутата від партії "Опозиційна платформа – За життя" Іллі Киви.

Видання ZN.ua, що отримало у розпорядження відповідний документ.

Довідка про "практичне впровадження результатів дисертаційного дослідження" Киви датована 25 січня 2021 року. Монастирський підтримав Киву, тоді як громадськість обурювалася "захистом" його дисертації у квітні.

4eaed3b-monastyrskyj-vidhuk-kyva-original

На думку ZN.ua, відгук Монастирського свідчить, що він – "людина команди", адже Кива наближений до экс-міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Оценка материала:

5.00 / 1
Претендент на голову МВС писав позитивний відгук на скандальну дисертацію Киви 5.00 5 1
Політика / Україна
15.07.2021 463
Еще материалы раздела «Україна»