НОВИНИ ДНЯ: Шольц виключив постачання далекобійної зброї Україні незалежно від рішень країн НАТО  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Україні  Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі  У четвер Україні прогнозують короткочасні дощі, місцями грозивсі новини дня
Політика
Україна
16.07.2021 886

У Раді оцінили масштаб корупції в Укрзалізниці

У 2020 році корупція завдала АТ Укрзалізниця 8 млрд гривень збитків.

Про це з посиланням на дані НАБУ повідомила голова Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з УЗ Юлія Гришина в п'ятницю, 16 липня.

"НАБУ провело значну аналітичну роботу із приводу закупівель Укрзалізниці. І таки недарма. Збитки Укрзалізниці від корупції в закупівлях детективи оцінили в 8 млрд грн. І це тільки за останній рік. 8 млрд грн в рік - це 666 млн грн на місяць. Це 21 млн грн в день і майже 1 млн грн на годину", - написала Гришина.

Депутат додала, що корупція на залізниці "йде онлайн", хоча корупційні схеми є незмінними впродовж багатьох років.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Раді оцінили масштаб корупції в Укрзалізниці 5.00 5 1
Політика / Україна
16.07.2021 886
Еще материалы раздела «Україна»